ZYRTARJA DANEZE BIE PËRTOKË TEKSA PO KOMUNIKONTE BLLOKIMIN E VAKSINËS ASTRAZENECA

88

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Danimarkë teksa drejtuesja e agjencisë së ilaçeve në këtë vend, Tanja Erichsen po mbante një komunikatë.

Tanja Erichsen, i ra të fikët teksa komunikoi bllokimin e përdorimit të vaksinës AstraZeneca.

Lajmi është bërë i ditur nga BBC.

Ajo po fliste live në televizion kur papritur ka rënë në tokë dhe menjëherë është ndërhyrë ndaj saj.

Kaq qenë një nga ministrat danez që i dha ndihmën e parë zyrtares.

Më pas ajo është transportuar për në spital dhe aktualisht është në gjendje të mirë shëndetësore.

Danimarka ka bllokuar përfundimisht përdorimin e vaksinës Astra Zeneca.

Vendimi i qeverisë në Kopenhagen do të bllokojë për disa javë fushatën e vaksinimit në atë vend.

Danimarka shndërrohet në vendin e parë që bllokon totalisht vaksinimin me Astra Zeneca.