Zgjidhni një kavanoz magjik, ai do të zbulojë sekretin e shpirtit tuaj

86

Për ju që zgjodhët:

Kavanozi nr.1

Ju keni cilësi shumë të mira dhe të mrekullueshme që ju bëjnë një person të sjellshëm dhe të ndjeshëm me një zemër të madhe, plot dashuri dhe mirëkuptim për të gjithë njerëzit përreth jush.

Ju gjithmonë përpiqeni të bëni sa më shumë njerëz të lumtur dhe ndonjëherë e neglizhoni lumturinë tuaj, duke pritur që të vijë koha e duhur. Ndonjëherë kjo ju krijon probleme sepse kur shqetësoheni për njerëzit e tjerë, ju plotësisht i neglizhoni dhe refuzoni dëshirat dhe nevojat tuaja.

Ju nuk mund t’i rezistoni dëshirës dërrmuese dhe nevojës së jashtëzakonshme për të ndihmuar të gjithë njerëzit në këtë botë. Në këmbim, ju merrni buzëqeshje dhe prova që keni bërë një vepër të mirë dhe se puna juaj nuk ishte e kotë.

Në të vërtetë, ju jeni një person i mrekullueshëm që do të bëni gjithçka për lumturinë e të tjerëve. Sidoqoftë, ndonjëherë duhet t’i kushtoni vëmendje vetes që të jeni të lumtur dhe të kënaqur.

Kavanozi nr.2

Ju rrezatoni energji pozitive dhe entuziazëm që tërheqin në mënyrë të parezistueshme njerëzit e tjerë. Gjithmonë përpiqeni t’i bëni njerëzit në jetën tuaj aq optimistë sa ju, në mënyrë që e gjithë barra të mos bjerë mbi ju kur ambienti juaj ka nevojë për harmoni dhe optimizëm.

Njerëzit përreth jush duan të jenë në shoqërinë tuaj falë zgjuarsisë dhe aftësisë tuaj për të krijuar një atmosferë të shkëlqyer, kudo që të jeni.

Të gjitha cilësitë që zotëroni janë të veçanta, sepse është e rrallë të takosh njerëz që mund të jenë optimistë për gjithçka në jetë.

Kavanozi nr.3

Ju gjithmonë jepni këshillat më të mira për çdo temë, kështu që keni nevojë për një profesion që kërkon komunikim me njerëz, të tillë si gazetar, mësues apo shkrimtar, sepse keni një talent të jashtëzakonshëm për të shprehur mendimet dhe emocionet tuaja.

Ju jeni një nga miqtë më të mirë që çdokush do të donte të kishte. Ju keni një mendje racionale, gjithmonë gjeni zgjidhjen më të mirë për çdo problem dhe jepni këshillat më të mira.

Ju jeni me të vërtetë një person i veçantë dhe duhet të jeni krenar për veten dhe zemrën tuaj të madhe, sepse një person si ju takohet vetëm një herë në jetë dhe ka shumë pak njerëz që meritojnë të jenë pranë jush.

Kavanozi nr.4

Ju e dini që nuk jeni perfekt sepse askush nuk ka arritur përsosmërinë e vërtetë akoma, madje as ju. Por ju keni një zemër të sinqertë dhe e vlerësoni veten ashtu siç jeni, pa ndonjë ndryshim dhe dëshirë për diçka të pamundur.

Në të vërtetë, ju jeni një person modest që kurrë nuk kërkon shumë nga jeta dhe është gjithmonë i lumtur me atë që tashmë ka. Por ju jeni gjithmonë të gatshëm të jepni gjithçka që keni, vetëm për të bërë dikë të lumtur.

Kur ndihmoni dikë, zemra juaj është e mbushur me dashuri dhe lumturi sepse e dini që keni ndihmuar dikë që ka nevojë për atë ndihmë më shumë se ju, dhe Zoti do t’ju shpërblejë për të.