Nga 1 dhe 7 MAJI, fáti që ndrýshòn kokë e këmbë, këtyre 3 shènjave

71

Tashmë është një ditë e mirë dhe sot víjmë me lájmë që do të ngròhín shumë zèmrá.

Ndèr shenjat me te bèkùára dhe me fát do të jenë 5 nga te gjítha ato që janë 12 në tòtal.

Astròlògía shqíptare trègòn se sùksèsi, fáti, por jo vetem, edhe ekònòmia do te rrítet per kètá njerëz shume shpèjt.

Le të fíllojmë me këtë lístë shbumë të mbárë dhe që juve mùnd t’ju sùrprízòjë pa-másë.

Në krýe të listës, Peshorja, pasi sùksèsi do ju ndjèke keto dite, fátín do e kèni me vete në çdo vènd qe te jeni, dhe jo vetem.

Do ju jèpèn edhe mùndèsi te reja per te pátùr nje perfítím dhe rritje ne ekònòmíne persònále apo ne çíft.

Mbáni në mèndje që dùhèt te díni si te mènáxhòni situatát kur t’ju jèpèt mùndèsía per te pátùr perfítíme mònètáre.

Cilët janë në vènd të dytë? Sùprízë, janë Vírgjèrèshèt, se çdo gje do te shkòje siç dùhèt dhe do márre rrjèdhèn qe dùhet te márre.

Lèkù do te rrítèt dhe mùndèsi te reja shume te medha do te víjne per ju ne pèriùdhen e fùndjáves se 2-të të këtij maji.

Ju te dáshùrùrárit kèni nje mùndesi me shumë, per te rrítùr ekònòmíne dhe per te pásur pèrfítíme me te medha nga ana fínáncíare.

Gèzòhuni Bínjakë, jèni në vend të tretë. Vèçanerisht ju, jeni nder shènjat qe do te kèni nje ndrýshím drástík persa i perket ekònòmíse.

Do te kèni mùndesi te reja per te rrítùr bùxhètin, por dùhèt te bèni sa më shumë kùjdès se si e mènáxhòni dhe shpènzòni páránë.

Dítet tuaja më të mira do te jène pas dates 1 Maj.

Jèni gáti ju Luanë që jèni në vend të kátërt. Fáti dhe sùksèsi do ju ndjèke në secílin háp të së tashmes tuaj.

Ne çdo vèprim qe do te bèni, nese ju jèpèn mùndèsi te reja per te pèrfítùar dhe per te ndrýshùar gjithçka, mòs hèzítoni, pasi fáti i mire tròket vetem njehere ne deren tùaj.

Stùdiòjini gjèrát me me shume òptímízem, kete mùaj Maj qe do te hýje.

Në vènd të peshtë gjèjmë Peshqít. Edhe pse fáti do te jete me ju, sùksèsi do te pùshtòje shume prèj momenteve tùaja te jetes, kete pèriudhe.

Ështe me mire qe t’i mènáxhoni gjèrát dhe te shíhni sítùáten siç dùhèt dhe me me pak krítíká, pra jeni me lárg-pámes.

Te dashuruarit do te kène mùndèsi per te ndrýshùar gjithçka, sepse fáti i mire do jète me ta , sídòmòs pas dates së 11-të të këtij muaji.