Mbani shënim, këto 5 gjëra besohet se sjellin fat të mirë në shtëpi

190

Pavarësisht nëse jeni të kujdesshëm apo jo, me siguri do të keni dëgjuar për gjëra dhe situata që mund t’ju sjellin fat. Mund t’i mbani me vete ose t’i keni në shtëpi.

 

Pra, disa nga objektet apo edhe ngjyrat e shtëpisë nga disa konsiderohen si më me fat. Aq shumë saqë nëse i keni në dhomën tuaj të ndenjes ose në dhomën tuaj të gjumit mund të ndryshojnë disponimin dhe pse jo, fatin tuaj.

 

Më poshtë zbuloni pesë prej tyre:

 

Patkoi

Shumë kultura besojnë se një patkoi në derë sjell fat. Të tjerët besojnë se hendeku duhet të jetë lart, ndërsa të tjerët e kundërta. Gjithsesi është një objekt që konsiderohet se sjell shenja të mira në shtëpi.

 

Lule të freskëta

Ata që kanë praktikuar dhe besojnë në metodën ‘feng shui’ e dinë se lulet janë simbole të fatit të mirë. E rëndësishme është të mos kesh ferra.

 

Pasqyrë përballë një vendi të bukur në shtëpi

Të gjitha shtëpitë kanë pasqyra. Por pozicioni i tyre mund të sjellë më shumë fat dhe energji pozitive. Pasqyrat duhet të përdoren gjithmonë për të tërhequr energji pozitive. Pra, vendoseni në një vend që pasqyron diçka të bukur, siç është një pikturë e bukur, oborri juaj ose një vazo me lule.

 

Zbukurime me elefantë

Elefantët janë më preferuarit mes shumë kafshëve, pasi konsiderohen të mençura dhe besnike dhe për këtë janë simbol i fatit. Pra, vendosni një xhingël të vogël ose një pikturë diku në shtëpinë tuaj.

 

Kamomil

Kamomili relakson dhe qetëson trupin. Ajo që shumica e njerëzve nuk e dinë është se në shumë kultura konsiderohet simbol i fatit të mirë. Vendosni një sasi të vogël kamomili të freskët në një enë në dhomën e ndenjes ose dhomën e gjumit./shkoder.info