Kjo është “Lagjja e miliardereve të politikës”, blloku i 122 vilave të bardha, ja ku ndodhet ne Tiranë

216

Vetëm 4 kilometra larg Tiranës në Petrelë

kanë krijuar një bllok banimi me vila luksi, ku janë bashkuar e jetojnë pa pikë moraIi, agallarët dhe shërbestarët e tyre, të çdo lloji, ngjyre politike e m ëkatesh.

Janë 122 vila të bardha, me sipërfaqe nga 350 m2, në mbi 600 m2, të blera me miliarda të z eza, prej deputetësh, ministrash, ambasadorësh,

moderatorësh televizivë, opinionistë të medias, da sh nore shtetarësh, prokurorë, gjyqtarë, krye-doganierë e krye-tatimorë.

Ky bllok banimi, me sipërfaqe 226 mijë m2, nga të cilat 79 mijë m2 janë vila, është pagëzuar me emrin

“Lagja e ha jdutëve të politikës” dhe me plotë të drejtë, mbasi çmimi më i ulët i një vile është 800 mijë euro.