Lajme

Beleri vizitohet në burg nga Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Jashtme Greke

Në ambientet e paraburgimit në Vlorë aty ky po qëndron Fredi Beleri ka mbërritur  dhe sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Jashtme Greke, Theoharis Lalakos.

Kjo vizitë vjen pas deklaratës së ministrit të jashtëm Nikos Dendias, i cili tha se lirimi i Belerit do të shtrohet për diskutim në Këshillin e Ministrave të Ballkanit Perëndimor ditën e hënë.

vijon..
Burimi Euronews

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button