Bota

Përshkallëzohet kriza e Sudanit, më shumë se 700 mijë banorë lanë shtëpitë

“Shumë PZHBV [njerëz të zhvendosur brenda vendit] po strehohen me të afërmit, ndërsa të tjerët po mblidhen në shkolla, xhami dhe ndërtesa publike,” tha Paul Dillon, një zëdhënës i Organizatës Ndërkombëtare të OKB-së për Migracionin.
Burimi Top Channel

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button