Lajme

Pacientët vijnë për zemrën dhe më flasin për probleme psikologjike

Kardiologia Daniela Teferiçi është shprehur se pacientët që shkojnë të vizitohen për zemrën më shumë flasin për problemet psikologjike që kanë.

Në një intervistë për emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, u shpreh se sa më mirë që të sillet mjeku me pacientët aq më e mirë është marrëdhënia e këtyre të fundit me bluzat e bardha.

‘Kam vënë re se pavarësisht se unë merrem me zemrën, vijnë për vizitë zemre por një pjesë të madhe e zë gjendja e tyre shpirtërore. Një doktor i mirë është ai që ata e ndjejnë afër. Sa më mirë të sillemi me atë, aq më shumë na pëlqen. Mirëkuptimi i situatës shpirtërore, është çelësi i suksesit në marrëdhënien mjek, pacientë”- tha ajo.

LEXONI GJITHASHTU: 
Burimi Euronews

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button