Ngeci në shkurre pas një aksidenti me makinë, australiania mbijeton me një shishe verë

Lillian Ip u nis në atë që ishte menduar të ishte një udhëtim i shkurtër të dielën, duke udhëtuar nëpër shkurre të dendura në shtetin Victoria.

Por ajo mori një kthesë të gabuar dhe automjeti i saj u bllokua në baltë. Ip – e cila nuk pi – kishte vetëm një shishe verë në makinë pasi po planifikonte ta jepte si dhuratëpër nënën e saj.
BurimiTop Channel >

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button