Lajme

Edhe pensionistët angazhohen vullnetarisht te Kryqi i Kuq

Manjola Suknej, koordinatore e programit të Rinisë dhe Edukimit Humanitar është shprehur se edhe pensionistët angazhohen vullnetarisht te Kryqi i Kuq.

Në një intervistë për Euronews Albania, ajo theksoi se edhe të rinjtë janë të gatshëm për t’u angazhua në mënyrë vullnetare nëse u shpjegohet konkretisht se çfarë bëhet.

“Të rinjve po t’u shpjegosh se çfarë bëhet, janë të gatshëm për të ardhur, janë të gatshëm për të dhënë nga koha e tyre. Pensionistët  vijnë e bëhen pjesë në ditë të caktuara, kanë dëshirë të japin mendimet e tyre duke dhënë nga eksperienca e tyre. Të gjithë janë të mirëpritur. Në orën 11;00 do të çelet ekspozita, do të ndahen çmime”- tha ajo.

LEXONI GJITHASHTU: 
Burimi Euronews

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button