Politike

Ndreu: Demokratët lanë njollën më të zezë gjatë qeverisjes së tyre në Lezhë

Qeverisja Partisë Demokratike ka lënë njollën më të zezë të pushtetit lokal në historinë shqiptare. Kështu u shpreh kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë Lezhë Pjerin Ndreu gjatë një takimi me banoret e fshatrave Gjadër, Zojz dhe Gramsh në Zadrimë.

“Përmbytjet për dy orë, e kanë nxjerrë jashtë kontrolli situatën jo një herë, por dy herë. Ne kemi hapur mbi 70% të kanaleve kullese në zonën tuaj dhe në mandatin e dytë ne do të vijojmë punën intensive me sistemin e kullimit “, tha Nderu.Burimi LEXO.AL

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button