Bota

Doli për peshkim dhe u zhduk, trupi i australianit gjendet brenda një krokodili

Që nga ndalimi i gjuetisë në vitin 1974, popullsia e krokodilëve në Queensland është rikthyer nga një numër prej rreth 5,000 kafshësh në rreth 30,000 sot.  Këto shifra janë pakësuar nga Territori Verior i Australisë (NT), i cili është shtëpia e popullatës më të madhe të krokodilëve të egër në botë prej rreth 100,000 zvarranikësh.
Burimi Top Channel

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button