Lajme

Aktori i njohur amerikan në Shqipëri për xhirimet e filmit të ri

Aktori amerikan Danny Glover ndodhet në vendin tonë. Danny Glover është një aktor, regjisor filmi dhe aktivist politik amerikan.

Ai është i njohur gjerësisht për rolin e tij kryesor si Roger Murtaugh në serinë e filmave “Lethal Ëeapon” .

Ai ndodhet në Shqipëri, pasi ka xhiruar disa pjesë të filmit “The Prosecutor”, film me seri.

 

LEXONI GJITHASHTU:

The post Aktori i njohur amerikan në Shqipëri për xhirimet e filmit të ri appeared first on Euronews Albania.


Burimi Euronews

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button