Sport

VIDEO/ Shqiptarëve iu vlon gjaku! Tani ndodh në hokej, Arben Xhekaj e pret me grushta rivalinSportistëve shqiptarë u vlon gjaku, këtë herë e tregojnë forcën në hokej. Përballja mes Vankuverit dhe Montrealit, një derbi i cilësuar, nuk ishte pa shkëndija.

Kësaj radhe në rolet kryesore ishin lojtarët Juraj Slafkovsky dhe Arben Xhekaj nga Montreali dhe Luke Schenn nga Vancouver.

Pas një aksioni ka ndodhur një përballje mes hokeistëve të sipërpërmendur dhe më pas Arben Xhekaj ka nisur të zgjidhë me grushte problemet me Shceen. Gjyqtarët kanë reaguar me shpejtësi dhe kanë ndarë hokejistët e përmendur. /Sport Ekspres/

Burimi Sport Ekspers

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button