E pamundur t’i mbani emocionet! Këto foto do ju zbukurojnë këtë fillim viti

186

Viti 2020 na mësoi që të duash dikë duhet t’i qëndrosh larg, por cdo qenie e ka të nevojshme një përqafim!

Në këtë kohë pandemie, të gjithëve u ka munguar një përqafim nga njerëzit tanë të dashur, vecanërisht nga gjyshërit! Për këtë arsye, shtëpia e të moshuarve në Itali, një nga vendet që u gjunjëzuar nga COVID-19, ka zgjetur një zgjidhje.

Ajo ka ndërtuar një dhomë prej plastmasi, ku lejon njerëzit që të përqafohen duke ruajtur masat anti-COVID. Fotot janë mbresëlënëse dhe përcjellin shumë dashuri!