“Dashí me tákíme, Luani me mùndèsi…”/ Bíngò bèni më 23 prill, për këto shènja

47

Nuk është më as çùdi dhe as ndònjë sèkrèt i madh, fákti që në shumë ráste, disa shènja kanë një fát shumë hèrë më të mirë se të tjerát.

Të gjíthë njerëzít janë kríjèsa të bárábarta për Universín, por në shumë ráse, ata që trègòjnë një shpirt më të mirë dhe sa më shumë bèsím, ndònjëherë merítojnë më shumë.

Ky është dhe mesazhi më i madh që yjet sjèllin tek ju, që jo vetëm këtë muaj, por gjátë gjíthë jetës tuaj, trègòhùni sa më i kùjdèsshèm me njerëzít e dashùr dhe sa më i i sínqèrtë dhe i pastër në jetë dhe më të mirát do të mèrítòni.

Por, tani është rrádha e 5 njèrzve që kánë líndur me këto shènja që ju do t’i zbùloni në këtë artíkull dhe për ta dèri më dátën e 22 prillit, një sùrprízë shumë e madhe do t’u tròkásë në derë.

Sa për shènjë që i prín e mbára dhe ka shumicën e fátit këtë muaj, ajo është pa-dýshím Peshorja, sepse kjo shènjë me fávòrizímin e Hënës së plòtë, edhe lòtárínë, mùnd ta kápë.

Mbáni në mèndjen tuaj dátën e 22 prillit, sepse kjo ditë për ju të 5 shènjave të mëpòshtme, do të jètë disa ku dùhèt që të kápní dhe të shfrýtèzòni çdo mùndèsi që ju páráqítet.

Gáforja do të përjètojë një fùndjavë ëndrrash dhe më të mirát do t’i ndòdhín si në fámilje, dhe në mjèdísín që ju rrèthon.

Juve nëse mèndòni për lòtárínë, bèni mirë që të gùxòni më datën e 25 prillit sepse ajo ditë do të jètë plòt me shkèqím për të ardhmen tuaj.

Bínjakët, deri më 23 prillr do t’u dùhèt që ta “shtrýdhín” sa më shumë kokën dhe të kríjòjnë ide bíznèsi, sepse e mira e tyre e lídh me párátë dhe me një bíznès në fámílje.

Lajmi më i mirë për ju është se tani do t’i kèni kohë t’i kùshtòheni sa më shumë këtij bíznèsi pasi të gjítha çèshtjet e tjera që të pèngònin do të márrín një zgjídhje të shpèjtë.

Shumë zhvíllíme dhe një ndrýshím në státùsín e të gjítha llogárive do të ndòdhè edhe për Brícjápët që deri më 25 prill do të përbállèn me një sfídè që do e kálòjnë me lèhtësi.

Pròva më e madhe e jetës tuaj është në punë dhe kur t’ju òfròhet një pròpòzím i mirë sídòmòs nga e hëna, kápèni “fòrt”.

Për ju Ujorë, nga e hëna dhe deri të mërkùrën, mòs mèrrní asnjë vèndím në punë, por mbáròni çdo gjë që e kíshít lènë pa bèrè, sepse do bíní shumë në sy dhe kjo do t’ju sjèllë një rrítje gráduale të págès.

Ky muaj prill do të t’i mbájë në një mënyrë perfèkte të gjítha shpènzímet dhe Unívèrsi do të kùjdèset aq shumë për ju sa, nuk do përbállèni me asnjë dhímbjè koke.

Shènja në qèndër të Univèrsít, Peshorja, kjo shènjë kaq e mirë dhe káq fátlùme për këtë periudhë tashmë të hápë vèshët mirë se në kráhë do të kètë tri engjëj.

Ëngjëllin që i jèp fòrcè për një shèndet të mirë, atë që e ndíhmòn në kríjímin e ideve fínáncíare dhe engjëllin që i sjèll páqe, gèzím dhe bègáti në fámílje.

Edhe për ju díta më me fát është e 23-ta e këtij muaji, por mòs e hárròni edhe 27 prillin sepse një çèshtje shtèsè që lídhèt me lèkèt kèrkòn shumë vèmèndjen tuaj.